GNC Melatonin 5 mg, 60 tb

Pret:
89,00 Lei
60 Tablete Vegetale Cod: 109223 Fabricat in USA

Disponibilitate: In stoc

Cant.

Sau

Informatii despre produs

Descriere

GNC Melatonina 5 mg

Melatonina este un neurohormon secretat in mod natural de catre glanda pineala, din serotonina, aceasta fiind responsabila pentru somn. Secretia melatoninei este stimulata de intuneric si inhibata de lumina.

Receptorii de melatonina se gasesc in organe ca retina, creier, ovare, artere cerebrale si periferice, rinichi, pancreas, adipocite, in celulele sistemului imunitar, de unde si beneficiile multiple ale acestora.

Efectele benefice au fost dovedite clinic in: tulburari de somn asociate ADHD, insomnie asociata spectrului Autism, reducerea stresului oxidativ, modularea sistemului imunitar, diviziune celulara normala.

Beneficii:

  • Suport pentru un somn odihnitor;
  • Ajuta organismul sa mentina ritmul circadian (de a sti cand trebuie sa doarma si cand trebuie sa se trezeasca);
  • Fiecare tableta contine 5 mg de Melatonina;
  • Benefica pentru persoanele ce sufera de tulburari de somn;
  • Produsul este potrivit si pentru vegetarieni.

 

*Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Detalii

GNC Melatonina 5 mg  

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati 1 tableta inainte de culcare. A nu se depasi doza zilnica recomandata intr-un interval de 24 de ore.

Portie de servire: 1 tableta

Portii per flacon: 60

Compozitie / portie de servire

Cantitate

%VNR

Calciu

45 mg

3%

Melatonina

5 mg

*

*Valoarea nutritionala de referinta nu este stabilita.

Alte ingrediente: fosfat dicalcic, celuloza microcristalina, acid stearic din sursa vegetala, stearat de magneziu din sursa vegetala.

Atentionari: Doar pentru adulti, administrati inainte de culcare. Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza. Daca admininstrati un tratament medicamentos sau suferiti de o afectiune medicala, se recomanda consultarea unui medic specialist inainte de utilizare. Nu administrati impreuna cu bauturi alcoolice, in timp ce conduceti un vehicul sau cand operati utilaje. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Conditii de pastrare: in flaconul original, la loc uscat si racoros.

Termen de valabilitate: vezi data mentionata pe ambalaj.

Producator: General Nutriton Corporation, Pittsburgh, PA 15222, USA.