logo-gnc-romania
cart-icon
SEARCH
 
Cosul meu: 0 produse
cart-icon

LIVRAREA SI PLATA

Livrarea

Livrearea produselor se face prin curier rapid in toata tara.

Produsele comandate in timpul saptamanii ajung la dvs. in maxim 4 zile lucratoare. Produsele comandate in weekend vor pleca din depozitul GNC luni .

Pentru comenzile mai mici de 150 Lei costul transportului este de 10 Lei iar pentru comenzile mai mari de 150 Lei transportul este gratuit.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

 
 

Plata

Numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

 

Transfer Bancar cu OP / BO / Fila CEC

Se face doar in baza facturii proforme emise de GNC.com.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)

 Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
 se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
 la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard