logo-gnc-romania
cart-icon
SEARCH
 
Cosul meu: 0 produse
cart-icon
  • GNC LIVE WELL, originar din Statele Unite ale Americii, este lider global in domeniul suplimentelor nutritive si promotor al conceptelor avansate de sanatate prin inovatie si wellness.
  • La 83 de ani de la lansare, brandul este prezent in peste 60 de tari, detine un numare de aproximativ 9000 de magazine proprii in intreaga lume si isi continua expansiunea.
  • Studiile clinice si inovatia atesta calitatea premium a produselor. GNC efectueaza peste 150 de teste de calitate asupra produselor sale.
  • Gama unica de produse, dezvoltata in concordanta cu exigentele mereu crescute ale consumatorilor.

 

NE ANGAJAM SA VA DEPASIM ASTEPTARILE

GNC stabileste standardul in industria suplimentelor nutritive prin excelenta si veridicitate in etichetare, siguranta ingredientelor ?i potenta produselor, ramanand in acelasi timp in topul tehnologiei de ultima ora din domeniul stiintei nutritionale.Ne asumam angajamentul pentru imbunatatirea calitatii vietii odata cu trecerea anilor si dezvoltarea companiei. GNC este cea mai mare companie din lume din domeniul suplimentelor, devotata exclusiv in ajutarea imbunatatirii calitatii vietii tuturor clientilor sai.

De la studii stiintifice si lansare de noi produse pana la procesele de fabricatie si ambalare, GNC se mandreste cu o abordare riguroasa in ceea ce priveste asigurarea calitatii. Angajamentul nostru fata de calitate se extinde atat la interactiunea cu clientii nostri in magazine cat si la serviciile post-vanzare oferite.