x
myGNC REWARDS
ACCES GRATUIT
OFERTE EXCLUSIVE
3% REDUCERE sub forma de puncte

Livrare si plata

LIVRARE

1. Livrare prin curier (standard)

Livrarea produselor se face prin curier rapid in toata tara. Produsele comandate in timpul saptamanii ajung la dumneavoastra in 1-4 zile lucratoare. Produsele comandate in weekend vor pleca luni din depozitul GNC.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. In cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare pentru livrare in valoare de 5 lei.

* livrarea este gratuita pentru comenzile de minimum 300 de lei, iar pentru comenzile mai mici de 300 de lei costul transportului este de 15 lei.

2. Livrare in aceeasi zi

Livrarea in aceeasi zi este un serviciu disponibil pentru comenzile plasate pana la ora 12:00, cu livrare in Bucuresti si localitatile limitrofe. Livrarea se va face in aceeasi zi, incepand cu ora 17:00, pana la ora 20:00, in limita capacitatii disponibile.

* livrarea este gratuita pentru comenzile de minimum 1.500 de lei, pentru comenzile sub 1.500 de lei, costul de livrare este 19,00 lei.

3. Ridicare de la easybox

Livrare la punct fix in locker. Easybox este cea mai moderna modalitate de livrare, cu crestere accelerata la nivel global. Produsele tale vor fi livrate intr-un locker securizat, disponibil 24h/7.

* plata se face doar cu cardul, online.

** livrarea este gratuita pentru comenzile de minimum 300 de lei, iar pentru comenzile mai mici de 300 de lei costul transportului este de 15 lei.

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de acest serviciu:

Adauga produsele in cos si selecteaza modalitatea de Ridicare de la easybox. Alege unul dintre punctele de livrare din lista.

Cand comanda ta ajunge in locker, vei primi de la Sameday un e-mail cu un cod QR si un SMS cu codul PIN. Ai 36 de ore sa ridici produsele, cu exceptia comenzilor livrate vineri (72 de ore) si sambata (48 de ore). Scanarea codului QR sau introducerea codului PIN la punctul de ridicare va duce la deblocarea compartimentului in care se afla coletul.

4. Ridicare din magazine

Comanda online si ridica comanda din magazinul dorit. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in functie de inregistrarea lor in baza de date. Un operator GNC te va contacta pentru a-ti confirma pregatirea comenzii si posibilitatea ridicarii din magazin. Dupa confirmare, produsele vor fi rezervate in magazin timp de 48 de ore.

* Este posibil ca unele produse sa nu fie disponibile, temporar.

5. Livrare internationala prin DHL

Livrarea produselor se face prin curier rapid in toata lumea. Produsele comandate in timpul saptamanii ajung la dumneavoastra in 1-4 zile lucratoare. Produsele comandate in weekend vor pleca luni din depozitul GNC.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Costul livrarii se afiseaza la finalul completarii datelor dvs. de livrare. Acesta poate diferi de la o tara la alta. 

Exclusiv, plata comenzii se face integral, in moneda EUR, in avans, prin procesatorul de plati euplatesc.ro 

PLATA

Plata la livrare

Plata se face in lei, integral, la livrare.

  • Atentie! Din motive de securitate si pentru a se putea onora comenzile, plata la livrare se va putea face doar daca va inregistrati pe site.

Plata in magazin

Plata in magazin pentru comenzile cu ridicare. Plata se poate face direct in magazin in momentul ridicarii comenzilor, integral, fie numerar, fie card bancar.

OP / BO / Fila CEC

Transfer Bancar

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rand, ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Plata in magazin

Pentru comenzile cu ridicare din magazin, plata se poate face direct in magazin in momentul ridicarii produselor si se poate opta pentru plata numerar sau card.