x
myGNC REWARDS
ACCES GRATUIT
OFERTE EXCLUSIVE
3% REDUCERE sub forma de puncte

Despre noi

Misiunea și Expertiza GNC LIVE WELL

GNC LIVE WELL este originar din Statele Unite ale Americii si lider Mondial in domeniul suplimentelor nutritive.

Din 1935, misiunea noastra este sa oferim la nivel global suplimente nutritive de cea mai buna calitate.
Stabilim standardul in industria suplimentelor nutritive prin excelenta si autenticitate in etichetare, siguranta ingredientelor si eficienta produselor, Ramanand in acelasi timp in topul tehnologiei de ultima ora in domeniul stiintei nutritionale.

Expertii GNC sunt responsabili de realizarea cercetarilor in domeniul suplimentelor si de analizarea tuturor organizatiilor pe plan Mondial pentru a sustine dezvoltarea suplimentelor de cea mai inalta calitate si autenticitatea acestora.

Consiliul Medical Consultativ GNC este alcatuit din medici de renume Mondial ce sustin crearea si dezvoltarea de produse.

Datorita anilor de experienta si cunostintelor aprofundate asupra celor mai recente progrese in domeniul cercetarii medicale si al suplimentelor nutritive, consiliul ofera o perspectiva valoroasa in sustinerea noastra ca brand de prima linie in materie de produse inovatoare.

GNC stabileste cele mai inalte standarde in industria suplimentelor nutritive, prin inovatie, veridicitate si calitatea produselor, pentru obtinerea celor mai bune rezultate.