logo-gnc-romania
cart-icon
SEARCH
 
Cosul meu: 0 produse
cart-icon

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE INAINTE DE A UTILIZA ACEST WEB SITE. UTILIZAREA ACESTUI WEB SITE CONFIRMA  ACCEPTAREA
DUMNEAVOASTRA  NECONDITIONATA A  URMATORILOR TERMENI SI CONDITII.

1. Produse, continut si specificatii. Toate caracteristicile, continut, specificatiile, produsele si preturile produselor si serviciilor descrise sau ilustrate de pe acest Web site, www.gnc.com.ro (acest "site"), se pot modifica in orice moment, fara notificare.  Anumite greutati, dimensiuni sau descrieri sunt aproximative. EML Media Consulting srl, ca operator al acestui site depune toate eforturile pentru a prezenta exact caracteristicile produselor, inclusiv culorile. Este totusi posibil ca in
functie de computerul de pe accesati siteul culorile produselor sa fie usor diferite de cele reale. Includerea unor produse sau a unor servicii in acest Web
site la un anumit moment nu implica sau garanteaza faptul ca aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Este responsabilitatea
dumneavoastra sa verificati si sa respectati legile in vigoare (inclusiv a unor cerinte minime de vârsta), în ceea ce priveste posesia, utilizarea si vânzarea oricarui
produs  achizitionat de pe acest site. Prin plasarea unei comenzi, va angajati ca produsele comandate vor fi folosite doar într-un mod legal. Toate casete video, DVD-uri si alte produse similare vândute prin acest site sunt pentru uz privat si nu pot fi reproduse.

2. Acuratetea informatiilor. Facem tot posibilul ca informatiile de pe acest site sa fie complete, corecte si actuale. În ciuda eforturilor noastre, informatiile de pe acest site pot fi uneori inexacte, incomplete sau perimate. De exemplu, produsele incluse pe acest site pot fi indisponibile, pot avea atribute diferite de cele enumerate, sau poate avea un pret diferit decât cel înscris pe acest site Web. În plus, putem  modifica preturi si disponibilitatea fara preaviz. Desi este practica
noastra de a confirma comenzile prin e-mail, primirea de e-mail este o confirmare a comenzii si nu constituie acceptarea noastra a unei comenzi sau
confirmarea noastra a unei oferte de a vinde un produs sau serviciu. Ne rezervam dreptul, fara o notificare prealabila, de a limita cantitatea din
comenzi a oricarui produs sau serviciu si / sau de a refuza serviciile pentru orice client. De asemenea, poate solicita verificarea de informatii înainte de
acceptarea si / sau de transportul oricarei comenzi.

3. Marci comerciale. Marcile comerciale, denumirile comerciale, marcile de servicii si logo-urile utilizate sau afisate pe acest site sunt marci comerciale înregistrate si neînregistrate, denumiri comerciale si marci de servicii ale GNC si filialele sale. Alte marci comerciale, denumirile comerciale si marcile de serviciu sau folosite, afisate pe acest site sunt marci comerciale înregistrate si neînregistrate, denumiri comerciale si marci de servicii ale proprietarilor lor respective, inclusiv EML Media Consulting, GNC si afiliatii sai. Orice utilizare a lor necesita permisiunea în scris a EML Media Consulting, GNC sau a proprietarului.

4. Link-uri catre terte parti. Din cand in cand, acest site poate contine link-uri catre site-uri Web care nu sunt detinute, operate sau controlate de EML Media Consulting, GNC sau filialelor. Toate astfel de legaturi sunt furnizate in avantajul vizitatorului acestui site. Daca folositi aceste link-uri, veti parasi acest Web site. Nici noi, nici oricare dintre filialele noastre nu  suntem responsabili pentru orice continut, materiale sau alte informatii situate pe sau accesibile de pe alte site-uri. Nici noi, nici oricare dintre filialele noastre  nu vizeaza sau garanteaza continutul oricarei informatii de pe alte site-uri web. Daca decideti sa accesati oricare alte site-uri Web legate la sau de la acest site, faceti acest lucru în întregime pe propriul risc.

5. Ghid de utilizare de informa?ii. Altele decât informatii de identificare personala, care face obiectul Politicii de Confidentialitate din acest site, orice materiale, informatii, sugestii, idei, concepte, know-how, tehnici, întrebari, comentarii sau alt tip de comunicare pe care le transmiteti sau post la acest site în orice mod este si va fi considerat non-confidentiale si non-proprietate. Ne rezervam dreptul de a elimina orice sau toate drepturile utilizatorilor, care folosesc materiale pe care le consideram inadecvate sau inacceptabile.

6. LEGAL. UTILIZAREA ACESTUI SITE SE FACE PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA RASPUNDERE. INFORMATIILE, MATERIALELE SI SERVICIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE SUNT OFERITE "CA ATARE" FARA NICI O GARANTIE DE ORICE FEL. NICI EML MEDIA CONSULTING, GNC SI NICI UNUL DINTRE AFILIATII NU GARANTEAZA ACURATETEA SAU TOTALITATEA INFORMATIILOR, MATERIALELOR SAU SERVICIILOR OFERITE PE SAU PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE.

7. Limitari ale raspunderii. Nici EML Media Consulting, GNC nu îsi asuma nici o responsabilitate, pentru orice daune, sau orice virusi care pot infecta, computerul, echipamente de telecomunicatii, sau a altor bunuri cauzate sau care rezulta din accesul la, utilizarea, sau navigarea acestui Web Site, sau descarcarea de orice informatii sau materiale de pe acest site.

 

8.Politici de retur

PRODUSELE ACHIZITIONATE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE POT FI RETURNATE IN TERMEN DE 30 DE ZILE DE LA DATA ACHIZITIEI DACA ACESTEA NU CORESPUND PREZENTARII SAU PREZINTA DEFECTE DE TRANSPORT.

Pentru a fi eligibil returnarii(schimb sau rambursare), produsul returnat nu trebuie sa prezinte modificari privind aspectul comercial (zgarieturi sau alte deteriorari de ambalaj).

Produsul trebuie sa fie in ambalajul original, nedesigilat, neutilizat.

Conform OUG 34/2014, art. 16, lit. d si e, produsele alimentare si cosmeticele sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator, sunt exceptate de la dreptul de retur.

Produsele trebuie sa fie insotite obligatoriu de documentele insotitoare: bon fiscal sau facturi fiscale.

Pentru returnarea produselor comandate ne puteti contacta telefonic la numarul 0786.871.111. Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

 9. Despagubire. In cazul incalcarii de catre dvs. a acestor Termeni si Conditii, sunteti de acord sa despagubiti EML Media Consulting,GNC si afiliatii, inclusiv plata onorariilor pentru avocati, facute de orice terta parte in cazul unui proces.

10. Restrictie de export. Noi controlam acest web site pe teritoriul Romaniei. Nu dam nici o asigurare ca site-ul sau continutul acestuia sunt adecvate sau disponibile pentru utilizare în alte locatii. Utilizatorii care acceseaza site-ul web din afara Romaniei  face acest lucru din proprie initiativa si trebuie sa poarte toata responsabilitatea pentru respectarea legilor locale, daca este cazul.

11. Politici de discount

In momentul achizitionarii sau reinoirii unui Gold Card beneficiati de un discount de 20% si  in primele 7 zile ale fiecarei luni timp de 1 an.

HOT BUY – OFERTE
SPECIALE

VOUCHER

Prin intermediul acestui site sau direct din magazinele GNC poti beneficia de diverese vouchere. Valabilitatea acestora este limitata si ele trebuiesc
utilizate conform instructiunilor pentru a fi valide.

 

NEWSLETTER

Prin abonarea la newsletter sunteti de acord cu primirea de email-uri promotionale din partea GNC.com.ro. Codurile aferente inscrierilor la newsletter sunt valabile doar online , pe gnc.com.ro, pana pe 28.02.2014 inclusiv.

NU SE ACORDA DISCOUNTURI SAU PRETURI SPECIALE PENTRU ACELASI PRODUS. DISCOUNT-URILE NU SE CUMULEAZA SI SE POT FOLOSI O SINGURA DATA.

<