logo-gnc-romania
cart-icon
SEARCH
 
Cosul meu: 0 produse
cart-icon

GNC stabileste standardele in industria suplimentelor nutritive prin respectarea in alcatuirea GNC Romania , magazin Bucuresti Mall Vitanfiecarui produs a cantitatilor declarate pe etichete si a calitatii tuturor ingredientelor folosite, atat ca si puritate cat si ca siguranta in utilizare si eficienta, toate acestea fiind corelate cu ultimele cercetari in domeniul suplimentelor nutritive.

La fel cum compania noastra s-a dezvoltat de-a lungul anilor, si angajamentul asumat pentru o viata mai buna a fost respectat.

GNC este cea mai mare companie din lume din domeniul suplimentelor, devotata exclusiv in ajutarea imbunatatirii calitatii vietii tuturor clientilor sai . 

De la studii stiintifice si descoperirea de produse noi pana la procedurile de producere si ambalare ale suplimentelor, pentru GNC este o onoare sa-si asume o abordare riguroasa pentru asigurarea calitatii produselor noastre. Angajamentul nostru legat de calitate este completat de interactiunea cu clientii nostri atat in magazinele specializate cat si dupa achizitionarea suplimentelor promovate de GNC.

 

<